Arinaga

Puerto de las Nieves

Las Palmasin kaupungissa sijaitseva Puerto de las Nieves on yksi suosituimmista rannoista saarella. Ranta houkuttelee sekä paikallisia asukkaita että matkailijoita viettämään aurinkoista päivää hiekkarannalla ja nauttimaan Kanarianmeren ikonisista maisemista.

Puerto de las Nieves tarjoaa upeat näkymät Atlantin valtamerelle ja Teneriffalle. Ranta sijaitsee vehreän laakson pohjalla ja sen taustalla kohoaa upea vuoristo. Ranta on suhteellisen pieni ja rauhallinen, joten se tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja rantaelämän nauttimiseen.

Rannalta löytyy myös mukavia kahviloita ja ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja ja nauttia virkistävistä juomista. Puerto de las Nievesin kalastajakylässä voi myös tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteiseen elämäntapaan. Kylässä on myös kuuluisa laivanhylky, joka on suosittu sukelluskohde.

Las Canteras

Las Palmasin kuuluisin ja suosituin ranta on ehdottomasti Las Canteras. Ranta on pidetty monien matkailijoiden keskuudessa sen kauniin hiekkarannan ja turkoosin meriveden ansiosta. Las Canteras tarjoaa myös hienot mahdollisuudet vesiurheiluun, kuten surffaukseen ja snorklaukseen.

Las Canterasin rannalla on paljon aktiviteetteja ja palveluita, kuten rantabaareja, ravintoloita ja kauppoja. Rannalla voi myös vuokrata aurinkotuoleja ja varjoja, jotta voi rentoutua ja nauttia aurinkoisesta päivästä täysillä. Rannan läheisyydestä löytyy myös monia hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja.

Las Canterasin ranta on suhteellisen pitkä, joten se tarjoaa hyvät mahdollisuudet kävelyyn ja lenkkeilyyn rannalla. Rannalla on myös kävelykatu, jossa voi shoppailla ja tutustua paikalliseen kaupunkikulttuuriin. Las Canteras on ehdoton vierailukohde Las Palmasissa, ja se lumoaa matkailijat kauneudellaan ja monipuolisuudellaan.

Playa de Alcaravaneras

Playa de Alcaravaneras on suosittu ranta paikallisten asukkaiden keskuudessa. Ranta sijaitsee Las Palmasin keskustassa ja se on helppo saavuttaa kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Ranta tarjoaa kauniin hiekkarannan ja rauhallisen ilmapiirin, mikä tekee siitä täydellisen paikan rentoutumiseen ja aurinkoisesta päivästä nauttimiseen.

Playa de Alcaravanerasin rannalta löytyy myös erilaisia aktiviteetteja, kuten rantalentopalloa ja vesihiihtoa. Ranta on suhteellisen pieni, joten se ei yleensä ole liian täynnä matkailijoita. Rannan läheisyydestä löytyy myös erilaisia ravintoloita ja baareja, joissa voi maistella paikallisia herkkuja.

Rannan vieressä sijaitsee myös Alcaravanerasin satama, jossa voi nähdä kauniita purjeveneitä ja nauttia merellisestä tunnelmasta. Sataman läheisyydessä on myös kävelykatuja ja puistoja, joissa voi käydä rentoutumassa ja nauttimassa kauniista maisemista. Playa de Alcaravaneras tarjoaa rentouttavan ja miellyttävän rantaelämyksen kaikille vierailijoille.

El Confital

El Confital on yksi Las Palmasin suosituimmista rannoista, ja se sijaitsee kaupungin itäosassa. Ranta on tunnettu kauniista hiekkadyyneistään ja upeasta maisemastaan. El Confitalin ranta-alue on suojattu kansallispuistona, mikä tarkoittaa, että se on säilynyt luonnontilassa ilman liiallista rakentamista tai kaupallisuutta. Tämä tekee rannasta erityisen houkuttelevan niille, jotka haluavat nauttia luonnonrauhasta ja kauniista ympäristöstä.

El Confitalissa on myös hyviä mahdollisuuksia harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten surffausta ja purjelautailua. Ranta tarjoaa hyvät tuulet ja aallot, jotka houkuttelevat paikallisia ja kansainvälisiä surffareita. Lisäksi rannalla on useita ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisista herkuista ja rentoutua auringonlaskun aikaan.

Meloneras

Meloneras on toinen suosittu ranta Las Palmasissa, ja se sijaitsee kaupungin eteläosassa. Ranta-alue on tunnettu hienosta hiekastaan ​​ja kristallinkirkkaasta vedestään. Melonerasin ranta on myös suhteellisen suojattu meren tuulilta, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja auringon ottoon.

Melonerasin ranta-alueella on myös useita luksushotelleja, jotka tarjoavat korkealuokkaisia ​​palveluja ja mukavuuksia. Näiden hotellien vieraiden käytössä on usein myös ranta-alue, jossa on aurinkotuoleja, varjoja ja rantabaareja. Tämä tekee Melonerasista sopivan paikan niille, jotka etsivät hieman ylellisyyttä ja mukavuuksia lomansa aikana.

Melonerasissa on myös monia ravintoloita ja kauppoja, joissa voi nauttia herkullisesta ruoasta ja tehdä ostoksia. Alueella on myös golfkenttä, jota monet käyttävät vapaa-ajan aktiviteettina. Melonerasin ranta on siis täydellinen paikka niille, jotka haluavat nauttia upeista maisemista, rentoutua rannalla ja nauttia monipuolisista palveluista.

San Agustín

San Agustínin ranta sijaitsee Las Palmasin eteläosassa ja on yksi kaupungin vanhimmista rannoista. Ranta-alue on tunnettu upeasta hiekastaan ja rauhallisesta tunnelmastaan. San Agustínin rannalla on useita ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisista herkuista ja virkistävistä juomista. Ranta on myös suojaisa ja sopii hyvin lapsiperheille.

San Agustínin ranta-alueella on myös useita hotelleja, joissa voi yöpyä lomansa aikana. Hotellien vieraat voivat käyttää hotelleissa tarjolla olevia rantapalveluja ja -mukavuuksia, kuten aurinkotuoleja ja varjoja. Rannan läheisyydessä on myös ostoskeskuksia, joissa voi tehdä ostoksia ja viettää aikaa illanvieton merkeissä.

San Agustínin ranta on myös hyvä paikka harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten snorklausta ja sukellusta. Rannan vesi on kristallinkirkasta ja tarjoaa upeat mahdollisuudet tutustua meren elämään. San Agustínin ranta on siis loistava paikka niille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä lomansa aikana.

Playa de Las Burras

Playa de Las Burras on yksi Las Palmasin suosituimmista rannoista. Se sijaitsee San Agustinissa, noin 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ranta on pitkä ja hienohiekkainen, ja siellä on hyvät mahdollisuudet aurinkotuoleilla loikoiluun ja rentoutumiseen. Rannalla on myös useita rantabaareja ja ravintoloita, joista voi nauttia virvokkeita ja herkullista ruokaa.

Playa de Las Burras on myös suosittu paikka vesiurheilun harrastajille. Rannalta löytyy useita yrityksiä, jotka tarjoavat surffaus-, purjelautailu- ja sukelluskursseja sekä vuokraavat laitteita. Rannan keskivaiheilla on myös rantapromenadi, jota pitkin voi kävellä ja ihailla merimaisemia.

Rannalla on hyvät palvelut, kuten suihkuja, pukeutumistiloja ja vuokrattavia aurinkotuoleja. Lisäksi rannalla on myös pelialueita, joissa voi pelata rantalentopalloa tai beach tennistä. Playa de Las Burras on erittäin suosittu paikallisten asukkaiden ja turistien keskuudessa, joten se kannattaa vierailla ajoissa, jotta saa hyvän paikan rantaviivalla.

Montaña de Arena

Montaña de Arena on pienempi ja rauhallisempi ranta Gran Canarian itärannikolla. Se sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Las Palmasin keskustasta ja on täydellinen paikka kaikille, jotka haluavat nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta. Ranta koostuu hienosta, kullankeltaisesta hiekasta ja siellä on hyvin tilaa levittäytyä aurinkotuoleilla.

Rannalla ei ole juuri palveluita tai ravintoloita, joten on suositeltavaa ottaa omat eväät ja juomat mukaan. Ranta on myös suosittu paikka snorklaajille ja sukeltajille, sillä sen kristallinkirkkaissa vesissä on paljon nähtävää. Rannan taustalla kohoava kallio muodostaa upean taustan, ja siellä voi myös kiipeillä ja tehdä patikointiretkiä.

Montaña de Arena ei ole kovin hyvin tunnettu turistien keskuudessa, joten se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat paeta suurten turistimassojen keskelle. Ranta on myös helppo saavuttaa julkisilla liikennevälineillä, kuten bussilla, ja siellä on myös ilmainen pysäköintialue niille, jotka saapuvat omalla autolla.

Playa de Vargas

Playa de Vargas sijaitsee lähellä lentokenttää, noin 10 kilometrin päässä Las Palmasin keskustasta. Ranta on suosittu paikka tuulilautailijoiden keskuudessa, sillä sen läheisyydessä on suotuisat tuuliolosuhteet. Rannan tuulisessa ilmastossa voit kokea jännittäviä surffaus- ja purjelautailukokemuksia.

Ranta koostuu tummasta, vulkaanisesta hiekasta ja sen vesi on usein voimakasta ja aaltoilevaa. Rannalla ei ole paljon palveluita, joten se voi olla hyvä paikka niille, jotka etsivät luonnonrauhaa ja hiljaisuutta. Ranta on myös suosittu paikka lintubongareiden keskuudessa, sillä sen läheisyydessä on luonnonsuojelualueita ja merimaisemia, joita voi ihailla.

Playa de Vargasilla on myös kaksi rantabaaria, joissa voi rentoutua ja nauttia virvokkeita ja pientä purtavaa. Rannalta löytyy myös suihkuja, pukeutumistiloja ja vuokrattavia aurinkotuoleja. Rannan läheisyydessä on myös pysäköintialue niille, jotka saapuvat omalla autolla. Playa de Vargas on suhteellisen rauhallinen ja erilainen vaihtoehto niille, jotka haluavat kokea jotain erilaista Las Palmasin rantojen joukossa.