Las Palmas

Las Palmas – Suosittu espanjalainen matkakohde

Kaupunki, joka tarjoaa aurinkoa ja kulttuuria

Las Palmas on Gran Canarian saaren pääkaupunki ja yksi Espanjan suosituimmista matkakohteista. Kaupunki sijaitsee saaren pohjoisosassa ja tarjoaa matkailijoille upeat rannat, historiallisia nähtävyyksiä sekä vilkkaan yöelämän.

Aurinkoista rantaelämää Las Canterasin rannalla

Las Palmasin tunnetuin ranta on Las Canterasin hiekkaranta, joka ulottuu lähes kolme kilometriä pitkänä kaupungin keskustasta La Isleta -nimiseen kaupunginosaan. Rannalla voit nauttia auringonpaisteesta, uida turkoosissa merivedessä ja harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja kuten surffausta ja leijasurfingia.

Rannan läheisyydessä sijaitsee myös useita ravintoloita, baareja ja kauppoja, joten voit helposti paitsi rentoutua rannalla myös nauttia hyvästä ruoasta ja tehdä ostoksia.

Kulttuuria vanhassa kaupungissa

Vanhakaupunki Vegueta on Las Palmasin historiallinen keskusta, jossa voit tutustua kaupungin kulttuuriin ja historiaan. Vanhassakaupungissa voit vierailla muun muassa Kolumbuksen talossa, joka toimii nykyään museona, sekä katedraalissa. Alueella on myös paljon viehättäviä kahviloita ja ravintoloita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja.

Muuta nähtävää ja koettavaa

Lisäksi Las Palmas tarjoaa paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Voit esimerkiksi vierailla Alfredo Kraus -auditoriossa, jossa järjestetään erilaisia konsertteja ja tapahtumia, tai tutustua lähialueisiin käymällä Bandama-tulivuorella, joka tarjoaa upeat näköalat kaupunkiin.

Las Palmasissa järjestetään myös erilaisia festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden, kuten esimerkiksi kuuluisa Canarian karnevaali, joka on yksi maailman suurimmista karnevaaleista.

Vinkit matkailijoille

  • Kannattaa tutustua kaupunkiin kävellen, sillä Las Palmasin keskusta-alue on suhteellisen pieni ja kävelyystävällinen.
  • Kokeile paikallisia herkkuja, kuten tapaksia ja paellaa.
  • Varaa aikaa aurinkoa varten, sillä Las Palmasissa paistaa lähes aina aurinko.
  • Älä unohda aurinkorasvaa ja aurinkolaseja, sillä aurinko voi olla voimakas.
  • Opettele muutama perusfraasi espanjaksi, sillä englantia puhutaan paikallisesti melko vähän.

Paikalliset viinit Las Palmasissa

Espanjan viinialueet

Espanja on tunnettu suuresta ja monipuolisesta viinintuotannostaan. Maa kuuluu maailman suurimpiin viinintuottajiin ja siellä on useita eri viinialueita. Yksi näistä alueista sijaitsee Las Palmasin kaupungissa Kanariansaarilla.

Kanariansaarten viinintuotanto

Kanariansaarten viinintuotanto on ainutlaatuista, sillä saarten vulkaaninen maaperä ja ainutlaatuinen ilmasto luovat täydelliset olosuhteet viininviljelylle. Las Palmasin viinialueella kasvatetaan useita eri rypälelajikkeita, joista tunnetuimpia ovat Negramoll, Listán blanco ja Listán negro.

Vierailu viinitilalle

Las Palmasissa vierailevalla viininystävällä on mahdollisuus tutustua viiniin ja sen valmistukseen lähemmin. Alueella järjestetään erilaisia viinitilavierailuja, joissa pääsee tutustumaan tilojen viinitarhoihin ja viinivalmistukseen. Vierailulla pääsee usein myös maistelemaan alueen herkullisia viinejä.

Las Palmasin viinifestivaalit

Las Palmasissa järjestetään vuosittain useita viinifestivaaleja, joissa paikalliset viinintuottajat esittelevät tuotteitaan. Festivaaleilla voi maistella eri viinityyppejä ja tutustua samalla alueen kulttuuriin ja perinteisiin. Myös musiikki, tanssi ja ruoka kuuluvat olennaisesti viinifestivaaleihin, ja ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden uppoutua paikalliseen tunnelmaan.

Tunnetut Las Palmasin viinit

Las Palmasin alueella tuotetaan useita tunnettuja viinimerkkejä. Yksi tunnetuimmista on esimerkiksi Bodegas Bentayga, joka valmistaa erilaisia puna- ja valkoviinejä. Toinen suosittu viinitalo on Bodega Los Berrazales, jonka valikoimaan kuuluu myös makeita jälkiruokaviinejä.

Viiniturismi Las Palmasissa

Las Palmasin ympäristössä on myös useita viinimatkailuun erikoistuneita yrityksiä, jotka järjestävät erilaisia viinimatkailupalveluita. Näillä matkoilla pääsee tutustumaan alueen viinitarhoihin, viinintuotantoon sekä maistelemaan paikallisia herkkuja. Viiniturismi Las Palmasissa tarjoaa upean mahdollisuuden oppia lisää Espanjan viineistä ja nauttia samalla kauniista saaristomaisemasta.

Yhteenveto

Las Palmasin viinitarhat ja paikalliset viinit tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen niin viinin ystäville kuin matkailijoillekin. Alueen vulkaaninen maaperä ja ainutlaatuinen ilmasto luovat täydelliset olosuhteet viininviljelylle, ja paikalliset viinintuottajat tekevät korkealaatuisia viinejä. Vierailu viinitilalle tai osallistuminen viinifestivaaleille antaa mahdollisuuden tutustua alueen viinikulttuuriin ja perinteisiin lähemmin. Viiniturismi Las Palmasissa on suosittu ja kasvava matkailumuoto, joka houkuttelee kävijöitä ympäri maailmaa.

Ostokset Las Palmasissa

Paikalliset markkinat ja putiikit

Las Palmas on erinomainen kohde shoppailusta kiinnostuneille matkailijoille. Kaupungissa on lukuisia paikallisia markkinoita, joilla voi tehdä hyviä löytöjä. Erityisen suosittu on Canteras-markkinat, joilla myydään niin paikallisia herkkuja kuin käsitöitäkin. Santa Catalinan markkinat puolestaan tarjoavat laajan valikoiman keramiikkaa, vaatteita ja koruja.

Kaupungissa on myös paljon putiikkeja, joissa myydään espanjalaisia suunnittelijoiden luomuksia ja muita tyylikkäitä vaatteita. Erityisesti Mesa y López -katu on täynnä erilaisia putiikkeja ja merkkiliikkeitä. Voit tehdä löytöjä esimerkiksi luksusbrändien kuten Guccin tai Louis Vuittonin kaupoista.

Ostoskeskukset

Las Palmasissa on useita ostoskeskuksia, joissa voi viettää päivän shoppaillen. Yksi suosituimmista ostoskeskuksista on Las Arenas, joka sijaitsee Canterasin rannalla. Täältä löydät laajan valikoiman vaatteita, jalkineita ja muita kodin tarvikkeita. Ostoskeskuksessa on myös ravintoloita ja elokuvateatteri.

Toinen suosittu ostospaikka on El Muelle, joka sijaitsee vanhassa satamassa. Täältä löydät kansainvälisiä merkkiliikkeitä ja laajan valikoiman ravintoloita. Ostoskeskuksessa on myös upeat näköalat merelle.

Turistialueet

Las Palmasissa on useita turisti-alueita, joissa on paljon ostosmahdollisuuksia. Yksi suosituimmista on Puerto de Mogán, jossa on legendaarinen perjantaikirpputori. Täältä voit ostaa paikallisia herkkuja, käsitöitä ja muita matkamuistoja.

Toinen suosittu turisti-alue on Puerto Rico, jossa on laaja valikoima pieniä putiikkeja, joista voi ostaa esimerkiksi vaatteita, koruja ja matkamuistoja.

Yömarkkinat

Las Palmasissa on myös mahdollisuus kokea yömarkkinahumu. Joka tiistai ja perjantai Las Palmasin vanhankaupungin kadut täyttyvät erilaisista kojuista ja markkinakojuista. Täällä voit ostaa kaikenlaista vaatteista ja käsitöistä ruokaan ja juomaan.

Näiden lisäksi Las Palmasissa on laaja valikoima muita putiikkeja ja ketjuliikkeitä, joiden tarjonta vaihtelee. Shoppailun lisäksi kaupungissa voi nauttia myös lukuisista ravintoloista ja kahviloista, joten päivä shoppailun parissa voi helposti muuttua koko päivän kierrokseksi kaupungissa.

Las Palmas – Kanarialaista kauneutta ja monipuolista aktiviteettitarjontaa

Las Palmas on Kanarian saarilla sijaitseva suosittu matkakohde, joka tarjoaa matkailijoilleen upeita maisemia, aurinkoa sekä monipuolista aktiviteettitarjontaa. Saaren pääkaupunki luo kontrastin moderneille kaupunkialueille ja perinteiselle kanarialaiselle kulttuurille.

Rantaloma Playa de las Canterasin upeissa maisemissa

Las Palmasin tärkein vetonaula on sen upeat rannat. Yksi suosituimmista on Playa de las Canteras, joka on yksi Kanarian saarten pisimmistä rannoista. Hiekkapohjainen ranta tarjoaa upeita maisemia ja kirkasta vettä, jossa voi nauttia aurinkoisista päivistä ja uida aaltojen kera. Rannan läheisyydessä on myös paljon ravintoloita, baareja ja kauppoja, joten täällä voi nauttia sekä rentoutumisesta että vilkkaasta kaupunkielämästä.

Tutustu vanhaan kaupunkiin ja sen kulttuuriin

Las Palmasin vanha kaupunki, Vegueta, tarjoaa matkailijoilleen historiallisia nähtävyyksiä ja perinteistä kanarialaista kulttuuria. Kävele kapeita katuja pitkin ja ihastele vanhoja rakennuksia sekä kirkkoja, kuten Santa Ana -katedraalia. Täällä voit myös vierailla Casa Museossa ja Tutustumisen arvoinen on myös Casa de Colón, joka oli aikoinaan Kolumbuksen asuinpaikka, ja se toimii tänään museona.

Tutustu aktiiviseen urheilun ja retkeilyn maailmaan

Loma Las Palmasissa tarjoaa myös monia aktiivisia aktiviteetteja. Voit lähteä vuoriretkeilylle saaren upeissa maisemissa ja nauttia panoraamanäkymistä. Alueella on myös monia hyviä pyöräilyreittejä. Las Palmasin läheisyydessä on myös useita golfkenttiä. Voit myös vuokrata surffilaudan tai osallistua sukelluskurssille ja tutustua merenalaiseen maailmaan.

Nauti gastronomiasta ja shoppailusta Las Palmasin keskustassa

Las Palmasin keskusta tarjoaa matkailijoilleen vilkkaan kaupunkielämän, ostosmahdollisuuksia ja gastronomisia herkkuja. Voit nauttia perinteisistä kanarialaisista ruokalajeista ja maistella paikallisia herkkuja. Keskustan alueella on myös paljon putiikkeja, joista voi ostaa matkamuistoja ja designer-tuotteita.

Las Palmas on monipuolinen matkakohde, joka tarjoaa matkailijoilleen upean yhdistelmän aurinkoa, rantoja, kulttuuria ja aktiviteetteja. Riippumatta siitä, etsitkö aktiivista urheilulomaa tai rentouttavaa rantalomaa, Las Palmas tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Las Palmas – Espanjan helmi Kanarian saarilla

Seitsemän nähtävyyttä Las Palmasissa

1. Playa de Las Canteras

Playa de Las Canteras on Las Palmasin ylpeys ja yksi maailman parhaista kaupunkirannoista. Hienohiekkainen ranta tarjoaa upean mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringosta. Voit myös kokeilla erilaisia ​​vesiurheilulajeja, kuten surffausta, sukellusta ja snorklausta. Rannalla on myös runsaasti ravintoloita ja baareja, joissa voit maistella paikallisia herkkuja.

2. Vegueta vanhakaupunki

Vegueta on Las Palmasin historiallinen vanhakaupunki, jossa voit aistia Kanarian saarten perinteisen charmia. Kävele kapeita katuja, tutustu upeisiin arkkitehtonisiin helmiin ja vieraile Catedral de Santa Ana -katedraalissa, joka on yksi saaren tärkeimmistä symboli. Veguetassa voit myös löytää paljon viihtyisiä kahviloita, baareja ja putiikkeja.

3. Osa Canterasin puistoa

Canterasin puisto on kaunis puisto, joka sijaitsee Las Canterasin rannalla. Puisto tarjoaa rauhallisen paikan rentoutua ja ihailla upeita näkymiä Atlantin valtamerelle. Puistossa on myös useita veistoksia ja taideinstallaatioita, jotka tekevät siitä mielenkiintoisen kävelypolun.

4. Casa de Colón

Casa de Colón on talo, jossa uskotaan Kristoffer Kolumbuksen asuneen vieraillessaan Las Palmasissa vuonna 1492. Nykyään talo toimii museona, jossa voit oppia enemmän Kolumbuksen matkoista ja tutustua kanarialaiseen kulttuuriin. Museossa on myös arvokas taidekokoelma, joka sisältää muun muassa kuuluisien espanjalaisten taiteilijoiden teoksia.

5. Alfredo Kraus -auditorio

Alfredo Kraus -auditorio on moderni konserttitalo, joka on nimetty kuuluisan espanjalaisen tenorin mukaan. Auditorio sijaitsee Las Canterasin rannalla ja on yksi saaren tärkeimmistä kulttuurikohteista. Täällä voit nauttia konserteista, oopperoista ja muista esityksistä, jotka tarjoavat unohtumattoman taide-elämyksen.

6. Pueblo Canario

Pueblo Canario on kulttuurikompleksi, joka sijaitsee Las Palmasin keskustassa. Kompleksi on suunniteltu näyttämään perinteisen kanarialaisen kylän, jossa on tyypillisiä rakennuksia, puistoja ja käsitöitä. Täällä voit ostaa perinteisiä käsitöitä ja maistella kanarialaisia ​​herkkuja. Lisäksi Pueblo Canariolla järjestetään säännöllisesti musiikki- ja tanssiesityksiä, jotka tarjoavat yleisölle mahdollisuuden kokea saaren perinteistä kulttuuria.

7. El Corte Inglés

El Corte Inglés on tunnettu tavarataloketju, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Las Palmasissa sijaitseva tavaratalo on yksi saaren suurimmista ja sieltä löydät muun muassa vaatteita, kosmetiikkaa, kodintarvikkeita ja elektroniikkaa. Tavaratalossa on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia ostosreissun lomassa.

Las Palmas – Espanjan helmi Kanariansaarilla

Värikkäät ravintolat tyydyttävät jokaisen ruokahalun

Las Palmas, Gran Canarian pääkaupunki, tarjoaa vierailijoilleen erilaisen ja herkullisen ruokakulttuurin. Kaupungissa on valtava valikoima erilaisia ravintoloita, jotka tyydyttävät jokaisen ruokahalun. Las Palmasin ravintoloissa voi nauttia niin perinteisistä espanjalaisista ruokalajeista kuin kansainvälisestä keittiöstäkin.

Perinteisten espanjalaisten makujen ystävälle

Las Palmasin ravintolat tarjoavat loistavia mahdollisuuksia tutustua perinteisiin espanjalaisiin makuihin. Voit nauttia paikallisista herkuista kuten tapaksista, paellasta ja jamon serrano -kinkusta. Espanjalaiset rakastavat myös mereneläviä, joten käy ehdottomasti maistelemassa tuoreita ja herkullisia kalaruokia.

Yksi suosituimmista ravintoloista paikallisten keskuudessa on La Marinera, joka tarjoaa herkullisia mereneläviä ja muita perinteisiä espanjalaisia ruokia. Ravintolan sisustus on rustiikkisen viehättävä, ja sen terassilta avautuu upea näkymä Atlantin valtamerelle.

Kansainväliset maut

Las Palmasin ravintolatarjonta ei rajoitu pelkästään perinteisiin espanjalaisiin makuihin. Kaupungista löytyy myös paljon ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälisiä makuja. Voit nauttia italialaisesta pastasta, intialaisesta currysta tai kiinalaisista mauista.

Yksi kaupungin parhaista kansainvälisistä ravintoloista on Restaurante Bamboo. Ravintola tarjoaa herkullisia aasialaisia ruokia eri puolilta maailmaa. Voit valita ruokalistalta esimerkiksi thaimaalaisia wokkeja tai kiinalaisia dumplingeja. Ravintolan moderni ja tyylikäs sisustus luovat viihtyisän ilmapiirin.

Herkuistaan tunnetut kahvilat ja kahvilat

Lomallaan Las Palmasissa kannattaa ehdottomasti pysähtyä nauttimaan paikallisten kahviloiden ja leipomoiden tarjoamista herkuista. Voit herkutella tuoreilla croissanteilla, churroilla, paikan päällä leivotuilla leivoksilla tai vaikkapa herkullisella jäätelöllä.

Yksi kaupungin suosituimmista kahviloista on Dulceria Nublo, joka tarjoaa herkullisia perinteisiä kanarialaisia leivonnaisia ja kakkuja. Voit nauttia herkuista joko kahvilan viihtyisässä sisätilassa tai ottaa ne mukaan ja nauttia kaupungin kauniissa puistoissa tai rannoilla.

Las Palmasin ravintolat tarjoavat unohtumattoman kokemuksen ruoka- ja makuhermoille. Riippumatta siitä, millaisesta ruoasta pidät, kaupungista löytyy varmasti sopiva ravintola. Ota kaikki irti lomastasi Gran Canarialla ja nauti herkullisista mauista Las Palmasin ravintoloissa!

Las Palmasin historia

Las Palmas sijaitsee Espanjan Kanarian saarilla Atlantin valtameren rannalla. Se on yksi saarten suosituimmista matkakohteista, ja sen historia ulottuu aina 1400-luvulle asti.

Las Palmas perustettiin vuonna 1478 Juan Rejón toimesta. Aluksi se oli pieni kalastajakylä, mutta sen strateginen sijainti teki siitä houkuttelevan paikan kaupankäynnille ja rahdin kuljetukselle. Espanjan valtakunnan laajentuessa Las Palmasista tuli tärkeä pysäkki Länsi-Intian reitillä.

1500-luvulla Las Palmas kasvoi merkittäväksi satamaksi, ja kaupunki houkutteli monia kauppiaita ja merenkävijöitä. Se oli myös tärkeä tukikohta Kanarian saarten kautta Afrikkaan matkaaville löytöretkeilijöille, kuten Kolumbukselle.

Las Palmasin historiassa oli myös synkkä hetki, kun kaupunki joutui englantilaisten hyökkäyksen kohteeksi vuonna 1595. Tämän seurauksena monet rakennukset tuhoutuivat, mutta kaupunki onnistuttiin jälleenrakentamaan vähitellen.

1800-luvulla Las Palmasin satama modernisoitiin ja sen merkitys kansainvälisessä kaupankäynnissä kasvoi. Kaupunki sai myös paljon vaikutteita englantilaisesta kulttuurista ja arkkitehtuurista, mikä näkyy edelleen sen rakennuksissa.

1920-luvulla Las Palmas oli jo suosittu lomakohde eurooppalaisten turistien keskuudessa. Kaupungin kasvaessa alkoi myös Gran Canarian matkailun nousukausi, ja hotellit ja lomakohteet alkoivat levitä pitkin saarta.

Nähtävyydet ja kulttuuri

Las Palmasissa on useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Kaupungin keskusta eli Vegueta on vanha kaupunginosa, jossa voi ihailla historiallisia rakennuksia, kuten katedraalia ja Casa de Colón -museota, joka kunnioittaa Kolumbuksen vierailua saarella.

Las Canteras -ranta on toinen suosittu kohde, joka houkuttelee niin paikallisia kuin turistejakin. Rannalta voi vuokrata lautoja ja kajakkeja ja nauttia auringosta ja merestä.

Las Palmasissa järjestetään myös monia kulttuuritapahtumia, kuten Carnaval de Las Palmas, joka on yksi maailman suurimmista karnevaalitapahtumista. Karnevaalit ovat täynnä värikkäitä pukuja, tanssia ja musiikkia.

Las Palmas on myös tunnettu gastronomiastaan. Kaupungissa voi maistella perinteisiä kanarialaisia ruokia, kuten papas arrugadas, paella de mariscos tai gofio -jauhoista valmistettuja leivonnaisia.

Las Palmas – Kaunis kaupunkikohde Gran Canarialla

Las Palmas – merellinen kaupunkikohde

Las Palmas on kaunis merenrantakaupunki, joka sijaitsee Gran Canarian saarella Espanjan Kanariansaarilla. Kaupunki tarjoaa upeat maisemat Atlantin valtamerelle ja yhdistelee modernia kaupunkielämää ja perinteistä kanarialaista kulttuuria. Las Palmas on kasvanut suosituksi matkakohteeksi, joka houkuttelee niin rantalomailijoita, kulttuurin ystäviä kuin aktiivisempaa lomaa kaipaavia.

Majoitus Las Palmasissa

Las Palmasissa on tarjolla monipuolista majoitusta jokaisen matkailijan tarpeisiin. Kaupungista löytyy hyvin varusteltuja hotelleja, viehättäviä boutique-hotelleja sekä edullisia hostelleja.

Hotellit

Las Palmasin hotellitarjonta on monipuolinen, ja jokainen löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevat hotellit tarjoavat helpon pääsyn kaupungin ravintoloihin, ostoskeskuksiin ja nähtävyyksiin. Rantalomaa kaipaaville löytyy useita hotelleja aivan rannan läheisyydestä, jolloin pääsee nauttimaan kauniista hiekkarannoista ja meren upeista maisemista. Ylellisyyttä arvostaville on tarjolla myös luksushotelleja, jotka hemmottelevat vieraita upeilla kylpylöillä ja ravintoloilla.

Boutique-hotellit

Las Palmasissa on tarjolla myös viehättäviä boutique-hotelleja, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ja persoonallisen majoitusvaihtoehdon. Näissä hotelleissa korostuu yksilöllinen sisustus ja kodikas tunnelma. Boutique-hotellit sopivat erityisesti matkailijoille, jotka haluavat kokea jotain erilaista ja persoonallista.

Hostellit

Las Palmas tarjoaa myös edullisia hostellivaihtoehtoja matkaa budjetoiville matkailijoille. Hostellit tarjoavat yleensä jaetun majoituksen, mutta myös yksityishuoneita on usein saatavilla. Hostelleissa on rento ilmapiiri ja ne ovat suosittuja erityisesti nuorten matkailijoiden keskuudessa. Hostellit tarjoavat myös hyvät mahdollisuudet tutustua muihin matkailijoihin ja solmia uusia ystävyyssuhteita.

Lopuksi

Las Palmas on monipuolinen matkakohde, josta löytyy majoitus jokaiseen makuun ja budjettiin. Olit sitten etsimässä luksusta, kodikasta tunnelmaa tai edullista majoitusta, Las Palmas tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Valitsemalla majoituksen huolella, voit varmistaa onnistuneen loman kauniissa Las Palmasissa.

Linkit

Las Palmasin matkailusivusto: https://www.lpavisit.com/ Tämä sivusto tarjoaa tietoa Las Palmasin nähtävyyksistä, kulttuurista, tapahtumista ja matkailupalveluista.

Canterasin ranta: https://www.spain-grancanaria.com/en/beaches/playa-de-las-canteras.html Canterasin ranta on yksi Gran Canarian kuuluisimmista rannoista, joka houkuttelee paikallisia ja matkailijoita.

Veguetan kaupunginosa: https://www.spain-grancanaria.com/en/destinations/las-palmas-de-gran-canaria/vegueta.html Vegueta on Las Palmasin vanhin kaupunginosa, joka on täynnä historiaa ja kulttuuria.

Alfredo Krausin kulttuurikeskus: https://www.auditorioteatrolaspalmasgc.es/ Alfredo Krausin kulttuurikeskus tarjoaa monenlaista viihdettä musiikista teatteriin ja tanssiin.

Matkaopas Las Palmasiin Lonely Planetilla: https://www.lonelyplanet.com/spain/canary-islands/las-palmas-de-gran-canaria Lonely Planetin matkaopas antaa hyödyllistä tietoa Las Palmasista, sen nähtävyyksistä ja matkustusvinkkejä.