Malaga

Malaga

Aurinkoa vuoden ympäri

Malaga tunnetaan usein Costa del Solin, tai Aurinkorannikon parhaaksi yöelämää etsivien matkakohteeksi, mutta se on myös maailmalla tunnetun Pablo Picasson synnyin kaupunki. Kuten Aurinkorannikolle on tyypillistä, Malagassa nautitaan yli 300 auringon täyteisestä päivästä vuodessa, joten tämä on ehdottomasti rantalomailijan unelmien täyttymys. Costa del Sol on saanut lempinimeksi Costa del Golf, sen upeista golf-kentistä.

Malaga on muutakin kuin rannalla löhöilyä

Jos rannalla löhöily alkaa pitkästyttää voi myös suunnata kulttuuririkkaalle retkelle kaupungin museoihin, nähtävyyksien luokse ja tutkia vanhan kaupungin salaisuuksia.

Vanha kaupunki (centro historico) on Malagaan matkustavalle olennainen paikka, koska siellä on kaikki mitä voisi tarvita. Rantaa tietysti lukuunottamatta! Vanhan kaupungin pääkävelykatu, Calle Marques Larios, on shoppailijan ensisijainen kohde.

Milloin kannattaa matkustaa?

Sään puolesta Malagaan voi matkustaa ympäri vuoden. Kaikkein vilkkaimpia matkustusaikoja Malagaan ovat yleensä helmikuussa olevien karnevaalien aikaan, joita vietetään 40 vuorokautta ennen pääsiäistä, sekä tietysti kesälomien aikaan (kesä- syyskuu). Malagassa on kuitenkin erinomaiset majoitukset, joten siitä ei ole pelkoa.