Espanja

Espanja

Espanja – tuo suomalaismatkailijoiden rantalomakohteiden klassikko. Espanja kätkee sisälleen yli 50 miljoonaa asukasta. Maa suorastaan pursuaa toinen toistaan hienommista lomapaikoista. Espanja tarjoaa jokaiselle jotakin – suurkaupunkien vilinää, historiallisia nähtävyyksiä ja lämminhenkistä kulttuuria. Vaikka ensimmäinen mielikuva Espanjan lomasta on monelle Kanariansaarten ja Mallorcan aurinkokohteet, Espanja tarjoaa myös paljon muuta. Espanja on maa, jossa stereotypiat heräävät henkiin ja jossa monikulttuurisuus yllättää kerta toisensa jälkeen.

Espanjan kaupungit

Maan pääkaupunki Madrid on loistava esimerkki espanjalaisesta miljoonakaupungista. Yöelämää, ostoskatuja ja maailmankuuluja museoita kaupungista löytyy pilvin pimein. Mikäli haluat yhdistää kaupunkikohteeseen myös rannalla loikoilun, kannattaa katseet suunnata Katalonian ylpeyteen Barcelonaan. Barcelonassa vilkas kaupunkielämä yhdistyy letkeään ja aurinkoiseen rantaelämään. Myös keskikokoinen Alicante, rannikkokaupunki Malaga ja bilesaarena tunnettu Ibiza ovat ehdottomasti vierailun arvoisia paikkoja. Espanjaan matkaavalla onkin valikoimaa mistä valita – paikkoja yhdistelemällä Espanjan matka on aina yksilöllisesti räätälöity ja ainutlaatuinen kokemus. Ja mitä tulee aurinkoon, se on kohteessa ainakin taattu!

Espanjasta Kreikkaan – Kaksi lomakohdetta yhdellä matkalla

Miksi et yhdistäisi seuraavaan Espanjan matkaasi myös toista rantalomakohteiden klassikkoa? Kreikka tunnetaan niin ikään suomalaismatkaajien suursuosikkina. Aurinkoa, rentoa tunnelmaa ja kreikkalaista vieraanvaraisuutta – näillä eväillä mikään ei varmasti voi mennä pieleen! Espanjan tapaan myös Kreikka on täynnä toinen toistaan upeampia matkakohteita. Pääkaupunki Ateenasta aina Rhodoksen, Kosin ja Kreetan kaltaisille paratiisisaarille, Kreikka tarjoaa rentoa lomailua, korkeita lämpöasteita ja mielenkiintoista historiaa parhaimmillaan. Espanjasta käsin lento Kreikkaan taittuu vajaassa kolmessa tunnissa. EU:n sisäinen vapaa liikkuvuus sekä sama valuutta takaavat mutkattoman matkailun Etelä-Euroopan lämmössä. Rinkka selkään ja menoksi!

Kulutusluotosta apua lomahaaveiden toteutukseen

Kulutusluotolla tarkoitetaan lainaa tai maksunlykkäystä, johon ei tarvita takuuta. Se on useimmiten tarkoitettu kertaluontoisen asian, kuten arjen hankintojen tai lomamatkan rahoitusta varten. Kulutusluoton minimivaatimuksena ovat säännölliset tulot. Kulutusluottoa harkitsevan kannattaa aina perehtyä asiaan kunnolla. Luottojen ehdot, maksujärjestelyt, korot ja muut kulut vaihtelevat huomattavasti eri kulutusluottoa tarjoavien yhtiöiden välillä. Rahalainoista puhuttaessa on myös aina tärkeää pohtia lainan tarpeellisuutta. Mihin kulutusluottoa haetaan? Onko tarve akuutti vai saavutettavissa muutenkin? Miten maksan lainan takaisin? Kestääkö tämän hetkinen taloudellinen tilanne lainan oton? Vaikka rahalaina voi tuntua houkuttelevalta ja helpolta ratkaisulta ongelmaan, se on ennen pitkään maksettava aina myös takaisin.

Lomahaaveiden toteuttamiseen otetut kulutusluotot eivät lainkaan ole harvinaisia. Etenkin suuremmalla ryhmällä toteutetut matkat vaativat rahaa ja suunnittelua eikä aikaakaan ole loputtomasti. Kulutusluotto voi parhaimmillaan tuoda joustoa talouden hallintaa ja toimia kultaisena keskitienä upean kokemuksen ja sen rahoituksen välillä. Kulutusluottoja tarjotaan myös erillisinä matkaluottoina, jotka on tarkoitettu nimenomaan lomamatkan rahoitusta varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *