Chicago

Chicago – Suuren järven helmi

Nähtävyydet ja aktiviteetit

Chicago tarjoaa matkailijoilleen monipuolisen valikoiman nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Yksi kaupungin ikonisimmista maamerkeistä on Willis Tower, josta avautuvat upeat näkymät koko kaupunkiin. Tärkeää on myös vierailla Millennium Parkissa, jossa voi ihailla Cloud Gate -patsasta sekä nauttia kesäkonserteista ja tanssitunneleista. Lisäksi kannattaa tutustua Chicago Art Institute -taidemuseoon ja Shedd Aquariumiin, joka on yksi maailman suurimmista akvaarioista.

Ravitsemus ja juominen

Chicago tunnetaan myös ruokailukokemuksistaan. Kaupungissa on tarjolla erilaisia ravintoloita eri hintaluokissa ja eri kansainvälisiä keittiöitä. Kaupungin tunnetuin ruokalaji on deep dish pizza, joka on mahtavan paksua ja herkullisesti täytettyä. Myös Chicago hot dog on suosittu herkku, joka tarjoillaan perinteisten makkaroiden ja monien erilaisten lisukkeiden kanssa. Lisäksi kannattaa ehdottomasti maistaa Chicago-style popcornia, joka on sekoitus makeaa ja suolaista popcornia.

Ostokset

Chicago tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet. Kaupungin ydinkeskustassa sijaitsee useita ostoskeskuksia, kuten Magnificent Mile ja Water Tower Place. Näissä ostoskeskuksissa on tarjolla kaikenlaista muotia ja design-tuotteita. Myös paikalliset design-liikkeet ja putiikit kannattaa tarkastella, sillä ne tarjoavat usein uniikkeja ja persoonallisia tuotteita.

Vinkkejä matkaajille

Chicago on suosittu matkakohde, joten kannattaa varautua ruuhkiin erityisesti kesäkuukausina. Myös säät ovat vaihtelevat, joten matkalle on hyvä ottaa mukaan niin kevyttä kesävaatetusta kuin lämpimiä vaatteita sateen varalle. Lisäksi kannattaa tarkastaa etukäteen tapahtumakalenteri ja ostaa liput haluamiinsa nähtävyyksiin etukäteen. Chicagoon kannattaa tutustua myös julkisilla kulkuneuvoilla, kuten metrolla tai bussilla, jotka tarjoavat kätevän ja edullisen tavan liikkua kaupungissa.

Chicago on kaupunki, joka tarjoaa kaikkea modernista kaupunkielämästä rauhallisempiin puistoalueisiin ja järvenrantoihin. Kaupunki on tunnettu myös jazz- ja blues-musiikistaan sekä vilkkaasta kulttuuritarjonnastaan. Chicago onkin oiva matkakohde niin kulttuuria, ruokaa kuin ostoksia arvostavalle matkailijalle.

Chicago – Kaupunki ja sen paikalliset viinit

Chicago – Yhdysvaltain vilkas ja monipuolinen kaupunki

Chicago on Yhdysvaltain kolmanneksi suurin kaupunki, joka tarjoaa lukemattomia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja kävijöilleen. Kaupunki on tunnettu arkkitehtuuristaan, maailmankuulusta jazzistaan ja bluesistaan, sekä tietysti herkullisesta ruokakulttuuristaan.

Kun vierailet Chicagossa, voit tutustua mm. Willis Towerin ihmeelliseen Skydeck-näköalatasanteeseen, vierailla Millennium Parkissa ja ihailla Cloud Gate -nimistä veistosta, tai viettää rentouttavaa päivää kaupungin lukuisilla rannoilla. Lisäksi Chicago tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia, teattereita, taidemuseoita ja viihdekeskuksia.

Chicago – Paikalliset viinit

Vaikka Chicago on tunnettu maailmanluokan ruokakulttuuristaan ja laajasta valikoimasta ravintoloita, se ei ehkä ensisilmäyksellä näytä tyypilliseltä viinituotantokaupungilta. Kuitenkin Chicagossa on kasvava pienpanimokulttuuri ja muutama viinitarha, jotka tuottavat paikallisia viinejä.

Chicagon kuuluisin paikallinen viinintuotantokohde on City Winery, joka sijaitsee kaupungin Fulton Market -alueella. City Winery tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua viininvalmistukseen ja osallistua erilaisiin tasting-tilaisuuksiin. Lisäksi City Wineryssa järjestetään säännöllisesti livemusiikkiesityksiä ja muita tapahtumia.

Toinen mielenkiintoinen paikka viininystäville on Lynfred Winery Chicago, joka on osa Lynfred Wineryn viinituotantoperhettä. Lynfred Winery on yksi Illinoisin vanhimmista viinitarhoista, ja sen juuret ulottuvat aina 1970-luvulle saakka. Lynfred Winery Chicago tarjoaa viininmaisteluita, opastettuja kierroksia ja mahdollisuuden ostaa paikallisia viinejä omaksi muistoksi.

Lisäksi Chicagon lähialueilla sijaitsee muutamia muita pieniä viinitarhoja, joista voi löytää paikallisia herkkuja. Esimerkiksi Galena Cellars Vineyard & Winery tarjoaa vierailijoilleen kauniita maisemia, opastettuja kierroksia viinitarhalla sekä tasting-tilaisuuksia viinikellarissa. Toinen mielenkiintoinen kohde on Kishwaukee Valley Winery, joka tarjoaa herkullisia viinejä, rentouttavan ympäristön ja kauniita maisemia.

Nauti paikallisista viineistä Chicago:ssa

Vaikka Chicago ei ehkä ole tunnettu viinituottajakaupunkina, siitä löytyy silti muutamia mielenkiintoisia kohteita paikallisten viinien ystäville. City Wineryn ja Lynfred Wineryn lisäksi kaupungissa on mahdollista tutustua myös muihin pieniin viinitarhoihin ja nauttia paikallisista herkuista.

Kun vierailet Chicagossa, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan paikallisiin viinineuvoloihin ja osallistumaan tasting-tilaisuuksiin. Matkailijat voivat ottaa osaa eri viinikellarien järjestämiin retkiin sekä tutustua viinitilan tarinoiden inspiroimaan valikoimaan. Chicagon paikallisissa viineissä yhdistyy kaupunkikulttuurin pulssi ja lähialueiden maaseudun parhaat viinirypäleet.

Chicago – Ostosten paratiisi

1. Magnificent Mile

Yksi Chicagon suosituimmista ostosalueista on Magnificent Mile, joka sijaitsee North Michigan Avenuella. Tälle kuuden korttelin mittaiselle kadulle mahtuu yli 400 liikettä, joista löytyy kaikkea korkealuokkaisista luksustuotteista edullisempiin merkkiliikkeisiin. Magnificent Milella voi ostosten lomassa ihailla myös kaupungin upeita arkkitehtuurisia maisemia.

2. Navy Pier

Navy Pier on suosittu turistikohde, jossa on paljon tekemistä ja näkemistä. Laajan valikoiman viihde- ja ravintolapalveluiden lisäksi Navy Pieriltä löytyy myös erilaisia myymälöitä, jotka tarjoavat matkamuistoja ja muita Chicago-teemaisia tuotteita. Navy Pierin ostosmahdollisuudet eivät ehkä ole yhtä laajat kuin muilla alueilla, mutta tunnelma ja näkymät järvelle tekevät shoppailusta täällä ainutlaatuisen kokemuksen.

3. State Street

State Street on toinen Chicagon suosittu ostoskatu, joka tarjoaa laajan valikoiman liikkeitä ja brändejä. Tällä kadulla sijaitsee myös Chicago ikoninen tavaratalo, Macy’s, joka on yksi maailman suurimmista tavarataloketjuista. State Streetin varrella voi tehdä ostoksia monenlaisista tuotteista: vaatteista ja muodista elektroniikkaan ja matkamuistoihin.

4. Chicago Premium Outlets

Jos etsit muotia ja merkkivaatteita edullisesti, kannattaa suunnata Chicago Premium Outlets -kauppakeskukseen lähellä Chicagon keskustaa. Täältä löytyy yli 170 merkkiliikettä, joiden tuotteissa voi olla jopa 65% alennus. Kauppakeskuksen valikoimasta löytyy muun muassa tunnettuja brändejä kuten Nike, Coach, Michael Kors ja Polo Ralph Lauren.

5. Vintage-liikkeet Wicker Parkissa

Wicker Park on trendikäs alue Chicagossa, joka tarjoaa kiinnostavia ostosmahdollisuuksia erityisesti vintage- ja second hand -tuotteiden ystäville. Alueelta löytyy runsaasti pieniä ja persoonallisia liikkeitä, joissa voi tehdä löytöjä käytetyistä muoti- ja sisustustuotteista. Wicker Parkin kadut ovat täynnä trendikkäitä putiikkeja, joissa voi löytää ainutlaatuisia ja persoonallisia esineitä.

6. Oak Street

Oak Street on Chicagon ylellisyyteen erikoistunut ostosalue, joka tunnetaan erityisesti korkeatasoisista muoti- ja designliikkeistään. Alueelta löytyy muun muassa merkkiliikkeitä kuten Hermès, Chanel, Prada ja Jimmy Choo. Oak Street sopii erityisesti niille, jotka etsivät eksklusiivisia ja erityisen laadukkaita vaatteita, asusteita ja muita tuotteita.

Chicago on todellinen ostosten paratiisi, jossa jokaiselle löytyy sopivia liikkeitä ja ostosalueita. Olit sitten kiinnostunut huippumuodin metsästämisestä, trendikkäiden vintage-löytöjen tekemisestä tai edullisten merkkivaatteiden ostamisesta, Chicago tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet eri budjeteille ja tyyleille.

Chicago – Suuri kaupunki, suuret liikkumismahdollisuudet

Julkiset liikennevälineet

Chicago on tunnettu hyvin toimivasta ja kattavasta julkisen liikenteen verkostostaan. Keskustan alueella kätevin tapa liikkua on CTA-järjestelmään kuuluva L-train, joka kulkee korotetuilla raiteilla. L-trainilla pääsee kätevästi eri puolille kaupunkia ja sen reittikartta on helppo hahmottaa.

Lisäksi CTA:lla on bussilinjoja, jotka täydentävät L-trainin verkostoa. Kaupungin ulkopuolelle suuntautuville retkille on tarjolla myös Metra-juna, joka kulkee lähialueiden kaupunkien välillä. Julkisen liikenteen käyttäminen on Chicagossa helppoa ja edullista, ja se tarjoaa loistavan tavan tutustua kaupungin eri alueisiin ja nähtävyyksiin.

Polkupyörät

Chicago on pyöräilijöiden paratiisi, ja kaupungissa onkin lukuisia pyöräteitä ja -reittejä, jotka tekevät kaupungissa liikkumisesta pyöräillen helppoa ja turvallista. Itse kaupunkialueelta löytyy myös Divvy-pyörävuokraamoja, josta voi vuokrata kätevästi pyörän lyhyempiaikaiseen käyttöön.

Kävellen

Vaikka Chicago on suuri kaupunki, monet sen mielenkiintoisista alueista ovat kävellen hyvin saavutettavissa. Esimerkiksi keskustan alueella sijaitseva Millennium Park ja sen kuuluisa pilvetön paviljonki, The Bean, sekä Navy Pier ovat lähellä toisiaan ja kävelymatkan päässä monista hotelleista ja nähtävyyksistä.

Kävelemällä pääsee myös tutustumaan kaupungin eri naapurustoihin ja niiden ainutlaatuiseen tunnelmaan. Esimerkiksi The Loopin alueella voi ihailla upeaa arkkitehtuuria, kun taas Lincoln Parkin kaupunginosassa voi tutustua kaupungin viheralueisiin ja eläintarhaan.

Taksi- ja rideshare-palvelut

Chicagoissa on myös runsaasti taksi- ja rideshare-palveluita, kuten Uber ja Lyft, jotka tarjoavat helppoa ja mukavaa liikkumista kaupungissa. Näitä palveluita voi käyttää erityisesti silloin, kun haluaa liikkua nopeasti ja vaivattomasti pidemmän matkan tai esimerkiksi hotellilta lentokentälle.

Yhteenvetona voi todeta, että Chicagossa on monipuoliset liikkumismahdollisuudet, jotka soveltuvat jokaiselle matkailijalle. Julkisen liikenteen verkosto on kattava ja se tarjoaa helpon tavan tutustua kaupungin eri alueisiin. Lisäksi polkupyöräily, kävely ja taksi- ja rideshare-palvelut ovat myös suosittuja vaihtoehtoja liikkumiseen kaupungissa. Tästä syystä Chicago onkin mainio matkakohde niille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin monipuolisesti ja liikkua helposti eri paikkojen välillä.

USA:n matkakohde: Chicago

Kaupunki ja sen historia

Chicago on yksi Yhdysvaltojen suurimmista ja merkittävimmistä kaupungeista, joka sijaitsee Illinoisin osavaltiossa. Kaupunki on tunnettu arkkitehtuuristaan, taiteestaan, musiikistaan ja liiketoiminnastaan. Chicago on myös historiallisesti merkittävä kaupunki, jossa on tapahtunut lukuisia tärkeitä tapahtumia, kuten Yhdysvaltain historian kuuluisa tulipalo vuonna 1871.

Nähtävyydet

Chicago tarjoaa paljon nähtävyyksiä niin kulttuurin kuin luonnon ystäville. Kaupungin symboli, Willis Tower on yksi suosituimmista nähtävyyksistä. Täältä kävijät voivat ihailla upeita näkymiä yli kaupungin. Toinen suosittu kohde on Navy Pier, joka on viihde- ja nähtävyyskeskus Lake Michiganin rannalla. Navy Pierillä voi nauttia huvipuistolaitteista, ravintoloista ja taide-esityksistä.

Chicago on myös tunnettu taiteestaan. Taideinstituutti tarjoaa laajan kokoelman taideteoksia eri aikakausilta ja kulttuureista. Millennium Park on puistoalue, jossa voi ihailla erilaisia veistoksia ja kävellä The Bean -nimisen veistoksen alla. Washington Square Park on myös suosittu paikka, jossa kävijät voivat nähdä suuret suihkulähteet ja rentoutua viheralueilla.

Aktiviteetit

Chicago tarjoaa aktiviteetteja jokaiseen makuun. Shoppailusta kiinnostuneille kaupungissa on lukuisia kauppakeskuksia, kuten Magnificent Mile ja Water Tower Place. Näissä kauppakeskuksissa voi löytää monia tunnettuja luksus- ja muotimerkkejä.

Urheilufanit voivat nauttia Chicago Cubs -joukkueen baseball-peleistä tai Chicago Bulls -koripallojoukkueen otteluista. Sekä baseball että koripallo ovat hyvin suosittuja Chicagossa, ja katsomot ovat usein täynnä innokkaita fanin.

Jos haluat nauttia kaupungin luonnosta, voit rentoutua Millennium Parkissa tai lähteä kävelylle Lakefront Trailille, joka kulkee pitkin Michiganjärven rantaa. Voit myös vuokrata polkupyörän ja tutustua kaupunkiin pyöräillen.

Chicago on myös tunnettu ravintolakulttuuristaan. Kaupunki tarjoaa monipuolisen valikoiman ruokapaikkoja, joissa voi maistella erilaisia kansainvälisiä keittiöitä sekä perinteisiä amerikkalaisia herkkuja, kuten deep dish -pizzaa ja hot dogeja.

Chicago – Kaupunki jossa nähtävyyksiä riittää

1. Millennium Park

Millennium Park sijaitsee Chicagon keskustassa ja on kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä. Parkista löytyy useita veistoksia ja taideteoksia, kuten kuuluisa The Bean -paviljonki, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet valokuvaukseen. Parkin alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja konsertteja ympäri vuoden.

2. Art Institute of Chicago

Art Institute of Chicago on yksi maailman tunnetuimmista taide- ja taidemuseoista. Museossa voi ihailla laajaa kokoelmaa eri aikakausien taiteesta, mukaan lukien monet kuuluisat teokset, kuten Grant Woodin American Gothic. Museon kokoelmaan kuuluu myös erilaisia maalauksia, veistoksia ja muuta taidetta eri osista maailmaa.

3. Navy Pier

Navy Pier on Chicagon suosituin turistikohde. Laivaranta tarjoaa upeat näkymät Michiganjärvelle ja kaupungin siluettiin. Rantakadun varrelta löytyy myös erilaisia ravintoloita, kauppoja ja viihdetarjontaa, kuten Ferris Wheel -maailmanpyörä, josta voi ihailla kaupungin maisemia.

4. Willis Towerin näköalatasanne

Willis Towerin näköalatasanne tarjoaa upeat näkymät yli Chicagon. Torni oli ennen maailman korkein rakennus, ja sen lasista lattiaa pitkin voi ihailla kaupungin maisemia yli 400 metrin korkeudesta. Näköalatasanteelta voi myös nähdä kauas Michiganjärvelle ja jopa naapuriosavaltio Indianaan.

5. Field Museum

Field Museum on Chicagon tunnettu luonnonhistoriallinen museo. Museossa voi tutustua erilaisiin näyttelyihin, kuten dinosauruksiin, muinaiseen Egyptiin ja maailman kulttuureihin. Museon kokoelmiin kuuluu myös erilaisia eläinten ja kasvien näytteitä sekä arkeologisia löytöjä eri puolilta maailmaa.

6. Chicago River

Chicago River on kaupungin läpi virtaava joki, joka tarjoaa upeat näkymät kaupungin maisemiin. Jokea voi ihailla esimerkiksi veneretkillä tai kävelemällä joen varrella sijaitsevaa kävelykatua pitkin. Chicagon tunnetuin nähtävyys joen varrella on Marina City -kaksoistornit, jotka ovat tunnettuja pyöreistä muodoistaan.

7. Shedd Aquarium

Shedd Aquarium on yksi maailman suurimmista sisävesieläintarhoista. Akvaariossa voi tutustua erilaisiin merieläimiin ja kaloihin eri puolilta maailmaa. Nähtävää riittää muun muassa delfiineistä, haita ja valaita. Akvaarion tiloissa järjestetään myös erilaisia esityksiä ja luentoja eläinten elämästä ja merien suojelusta.

8. Magnificent Mile

Magnificent Mile on Chicagon tunnetuin ostoskatu, joka tarjoaa runsaasti ostosmahdollisuuksia ja luksusbrändien liikkeitä. Kadun varrelta löytyy myös useita ravintoloita ja hotelleja. Magnificent Mile on vilkas ja eläväinen alue, jossa on myös paljon erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden.

9. Museum of Science and Industry

Museum of Science and Industry on Chicagon suurin tiedemuseo. Museossa voi tutustua erilaisiin tieteellisiin näyttelyihin ja interaktiivisiin aktiviteetteihin. Museon kokoelmat sisältävät muun muassa erilaisia tiedenäyttelyitä, kuten avaruusmatkailua ja ihmisen anatomiasta. Museossa järjestetään myös erilaisia tiedeaiheisia esityksiä ja tapahtumia.

10. Wrigley Field

Wrigley Field on Chicagon tunnettu baseball-stadion. Stadion on kotikenttä Chicago Cubs -joukkueelle, ja siellä järjestetään säännöllisesti baseball-otteluita. Stadionilla voi myös osallistua stadionkierrokselle ja tutustua baseballin historiaan ja stadionin taustoihin.

Ravintolat Chicagossa

Kuuluisia ravintoloita ja herkkuja

Chicagossa on lukuisia maailmankuuluja ravintoloita, joista monet tarjoavat herkullisia ja ainutlaatuisia ruokaelämyksiä. Esimerkiksi Alinea-ravintola on Michelin-tähden voittaja, joka tunnetaan luovasta ja innovatiivisesta keittiöstään. Ravintola tarjoaa monenlaisia tasting-menuja, jotka vievät aistisi uusiin ulottuvuuksiin.

Toinen kuuluisa ravintola Chicagossa on Girl & the Goat, jonka takana on kuuluisa kokki Stephanie Izard. Ravintola tarjoaa innovatiivista amerikkalaista ruokaa, joka on saanut paljon kiitosta ja huomiota kansainvälisissä ruokakriitikoiden arvioissa.

Chicago tunnetaan myös syvällisestä pizzakulttuuristaan. Kaupungin tyyliin kuuluu paksu kuin leipäitalainen pohja ja päällä reilusti juustoa ja täytteitä. Yksi suosittu paikka Chicagon pizzan maisteluun on Lou Malnati’s, joka tarjoaa herkullisia deep dish -pizzojaan jo vuodesta 1971.

Eläväistä ruokakulttuuria

Chicagon ruokakulttuuri on monipuolinen ja eläväinen. Kaupungista löytyy lukuisia eri kansallisuuksien ruokakauppoja ja ravintoloita, jotka tarjoavat herkkuja ympäri maailmaa. Suosittelen vierailemaan esimerkiksi Devon Avenuella, jolla on paljon intialaisia ravintoloita ja kauppoja. Täällä voit maistella autenttisia intialaisia curryja ja muita herkkuja.

Jos olet kiinnostunut latinalaisamerikkalaisesta ruoasta, suuntaa Pilsenin kaupunginosaan. Täällä voit nauttia meksikolaisista tacoista, burritoista ja guacamolesta aitojen ja herkullisten maut huumaavat sinut. Voit myös tutustua kaupunginosaan samalla ja ihastella sen kaunista katutaidetta.

Edullista ja rehtiä ruokaa

Chicago ei ole pelkästään hienostunutta fine dining -ruokaa varten. Kaupunki tarjoaa myös paljon edullisia ja herkullisia vaihtoehtoja. Hot Dogit ovat yksi Chicagon klassisimmista ruoista, ja niitä löytyy useita kioskeja ympäri kaupunkia. Suosittelen maistamaan Chicago-style hot dogia, jossa on mukana hernekeittoa, mausteista sinappia, hapankaalia ja muita mielenkiintoisia lisukkeita.

Jos etsit jotain todella erilaista ja halpaa, suosittelen vierailemaan Maxwell Street Marketissa. Täällä voit kokea aidon chicagoilaisen katuruokakulttuurin ja maistella esimerkiksi italiansalsaronia, joka on keitetty makkara, jonka päälle lisätään grillattua paprikaa, sipulia ja muita suolaisia mausteita.

Erikoisravintolat

Chicagosta löytyy myös monia erikoisempia ravintoloita, jotka tarjoavat mielenkiintoisia ruokaelämyksiä. Esimerkiksi The Wormhole -kahvila on tunnettu 80-luvun popkulttuurin inspiroimasta sisustuksestaan ja herkullisista kahvijuomistaan. Täällä voit nauttia kupin kahvia samalla kun ihastelet vanhoja videopelikoneita ja Star Wars -aiheisia seinämaalauksia.

Jos olet eksoottisempaa ruokaa etsivä, suosittelen vierailemaan Ethiopian Diamond -ravintolassa. Täällä voit kokeilla etiopialaista ruokaa, joka tarjoillaan injera-nimisen leivän päällä. Ruokaa syödään yleensä käsillä ja jaetaan yhteisistä astioista, mikä tekee ruokailukokemuksesta sosiaalisen ja ainutlaatuisen.

Chicagossa on paljon erilaisia ravintoloita ja ruokaelämyksiä tarjolla, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain sopivaa. Kaupungin monipuolinen ruokakulttuuri ja herkulliset makumaailmat tekevät vierailustasi Chicagossa ikimuistoisen.

Chicago – Suuri kaupunki tuulien kaupunki

Chicago

Chicago on suurin kaupunki Illinoisin osavaltiossa Yhdysvalloissa ja se sijaitsee Illinoisjärven rannalla. Kaupunki tunnetaan monista arkkitehtonisesti merkittävistä rakennuksistaan, kuten Willis Towerista ja John Hancock Centeristä. Chicago on myös tunnettu rikkaasta kulttuuritarjonnastaan, kuten The Art Institute of Chicagosta ja Chicagon sinfoniaorkesterista.

Majoitus

Chicago tarjoaa monia loistavia majoitusvaihtoehtoja eri budjetteihin ja tarpeisiin.

Luksushotellit

Mikäli etsit ylellisyyttä ja rentoutumista, voit valita esimerkiksi The Peninsula Chicago -hotellin. Tämä hotelli tarjoaa upeat näkymät Michiganjärvelle ja sijaitsee lähellä kaupungin parhaita ostospaikkoja ja ravintoloita. Myös Four Seasons Hotel Chicago tarjoaa huippuluokan palvelua ja hienostunutta tunnelmaa.

Keskihintaiset hotellit

Keskihintaisia hotellivaihtoehtoja Chicagossa ovat esimerkiksi Radisson Blu Aqua Hotel ja Virgin Hotels Chicago. Radisson Blu Aqua Hotel sijaitsee lähellä Millennium Parkia ja tarjoaa moderneja huoneita sekä kattouima-altaan. Virgin Hotels Chicagon huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja hotelli tarjoaa myös useita ravintoloita ja baareja.

Budjettihotellit

Mikäli matkabudjettisi on rajallinen, Chicagossa on myös edullisia majoitusvaihtoehtoja. Esimerkiksi Ohio House Motel tarjoaa perustason huoneita kohtuulliseen hintaan, ja hotelli sijaitsee kätevästi lähellä Chicagon keskustaa ja nähtävyyksiä. Hostellit, kuten HI Chicago, ovat myös hyviä vaihtoehtoja budjettimatkailijoille.

Airbnb ja muut vaihtoehtoiset majoitusmuodot

Yhä suositummaksi on tullut myös Airbnb:n kaltaiset majoituspalvelut, joilla voi vuokrata yksityisiä asuntoja tai huoneita. Chicagossa löytyy lukuisia vaihtoehtoja Airbnb:llä, joka voi olla hyvä vaihtoehto erityisesti perheille tai pidempiä aikoja kaupungissa viettäville.

Yhteenveto

Chicago tarjoaa laajan valikoiman erilaisia majoitusvaihtoehtoja, oli budjettisi sitten suuri tai pieni. Luksushotellit, keskihintaiset hotellit, budjettihotellit ja vaihtoehtoiset majoitusmuodot, kuten Airbnb, mahdollistavat jokaiselle matkailijalle mieluisan ja mukavan yöpymisen. Olitpa sitten kaupungissa liikematkalla tai lomalla, voit olla varma, että löydät sopivan majoituksen Chicagossa.

Linkit

  1. Wikipedia – Chicago: https://fi.wikipedia.org/wiki/Chicago Tämä on Chicagon Wikipedia-sivu, jossa on perustiedot kaupungista, sen historia, maantiede, kulttuuri, talous ja muut tärkeät tiedot.
  2. Choose Chicago – Matkailusivusto: https://www.choosechicago.com/ Tämä on Chicagon virallinen matkailusivusto, joka tarjoaa tietoa kaupungin nähtävyyksistä, museoista, teattereista, tapahtumista, ravintoloista ja majoitusvaihtoehdoista.
  3. Chicago Tribune – Paikallinen sanomalehti: https://www.chicagotribune.com/ Chicago Tribune on Chicagon paikallinen sanomalehti, joka tarjoaa päivittäisiä uutisia, artikkeleita ja tietoa kaupungin ajankohtaisista tapahtumista ja asioista.
  4. Art Institute of Chicago: https://www.artic.edu/ Art Institute of Chicago on yksi Yhdysvaltain merkittävimmistä taideinstituutioista. Tämä linkki vie sinut instituution viralliselle sivustolle, jossa voit tutustua kokoelmiin, näyttelyihin ja tapahtumiin.
  5. Millennium Park: https://www.chicago.gov/city/en/depts/dca/supp_info/millennium_park.html Millennium Park on tunnettu puisto Chicagon keskustassa, joka tarjoaa monipuolisia kulttuuri- ja viihdetapahtumia. Tämä linkki vie sinut puiston viralliselle sivustolle.