Espanjan lomakohteet

Espanjan lomakohteet

Espanjassa riittää nähtävää ja tekemistä ympäri maata. Henkeä salpaavia hiekkarantoja, historiallisia nähtävyyksiä sekä yleisesti elämänilo ovat kaikki Espanjalle ominaisia. Espanja on ehdottomasti klassikko lomakohde suomalaisille ja aivan syystäkin.

Rantakohteet

Rantalomakohteita Espanjassa on kolmessa eri tunnetussa paikassa. Kanariansaaret ja sen seitsemän saarta ovat suosituimmat talven rantalomakohteet. Kesällä mukavaa aluetta on Välimeri ja siellä Espanjalla on tarjota Baleaarien saariryhmästä Ibiza ja Mallorca. Aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn meitä palvelee Espanjan Aurinkorannikko, josta täällä on oma sivunsa. Siellä moni suomalainen on yli talven.

Ruoka

Kaipaatko hyvää espanjalaista ruokaa, lämmintä säätä ja ympärivuorokautista elämää? Ota sitten passi esille ja tutustu tällä sivustolla tarkemmin Espanjan tarjontaan. 

Espanjan matkakohteista löytyy kaikille jotain. Olit sitten perinteistä matkapakettia hyödyntävä rantaleijona, kulttuurinnälkäinen kaupunkilomailija tai omatoiminen patikoija, on Espanjalla tarjota sinulle unelmiesi lomakohde.

Linkit alasivuille

Barcelona – Barcelona on myös kaupunkikohde
Kanariansaaret  – Kanariansaarilla on monta lomakohdetta
Costa del Sol (Aurinkorannikko) – Siellä sijaitsee myös Malaga